To år etter den hyllede albumdebuten «Shrines» er canadiske Purity Ring tilbake med oppfølgeren «Another Eternity». Albumet slippes 6. mars, og det er med stor glede vi kan annonsere at duoen kommer til Parkteatret 17. april.

Purity Ring oppsto i 2010, da produsent Corin Roddick og vokalist Megan James var på en omfattende turné med sitt daværende band Gobble Gobble. Trommeslager Roddick ble stadig mer opptatt av r&b og hip hop, og begynte å eksperimentere med å lage egne beats. Han ba Megan legge vokal på låta «Ungirthed», og med det var Purity Ring født.

Det som startet som et morsomt sideprosjekt fant snart veien til internett, og vakte raskt internasjonal oppmerksomhet. Dermed sto de to overfor oppgaven med å gjøre et rent studioprosjekt til et ordentlig band. Debutalbumet «Shrines», preget av James’ unike stemme og Roddicks forkjærlighet for synth, moderne hip hop og lystig popmusikk, fikk i 2012 en strålende mottakelse fra blant annet Pitchfork, The New York Times, Rolling Stone og NPR. Det er derfor store forventninger knyttet til oppfølgeren, og duoen har allerede høstet lovord for de to smakebitene «push pull» og «begin again».

Når Purity Ring står på scenen er det med en nøye utarbeidet opptreden, fra klærne Megan selv har designet og sydd, til Corins egenbygde hybrid av et instrument og en lysmaskin. Resultatet er en opplevelse som med glans unngår fallgrubene ved fremføring av elektronisk musikk.