Norsk-engelske Carnival Kids slapp i 2013 singlene “Fear Of Nothing” og “What To Do When Awake In A Dream”; to singler som begge ble listet på P3 og førte til stor bransjeoppmerksomhet og en plass i Urørt-finalen i januar 2014. I mars signerte de en verdensomspennende kontrakt med Warner Music Norway, og i august reiste de til Blasting Room Studios i Colorado, USA, for å spille inn debutalbumet sammen med produsent Bill Stevenson.

Resultatet “While The World Keeps Ending”, som er ute denne uken, inneholder elleve låter med eklektisk og tung rock, som samtidig og tydelig viser bandets røtter og inspirasjon fra punk og post-hardcore, noe ikke minst førstesinglen – som ble sluppet i november 2014 - “Here They Have Guns” er et strålende bevis på.

Andresinglen “Lateral Living”, viser bandets melodiske teft og deres evne til å skape de store refrengene. Carnival Kids er et moderne rockband med ekstreme spilleferdigheter, et spennende tekstunivers og en sjeldent god liveenergi.



Live har de allerede rukket å markere seg gjennom gode opptredener både på Hove, Slottsfjell og Øyanatt, og for litt siden sparket de i gang 2015 med opptreden på Eurosonic i Groningen, Nederland. Norgesturneen er allerede i gang og den avsluttes på Blå i Oslo den 18. april. Denne perioden inkluderer to konserter på by:larm. I april og mai følger en liten europaturne før festivalsommeren starter i Norge.

Du kan vinne billetter til deg selv og en venn til en av disse konsertene ved å svare på spørsmålet under.

12.03: Trashpop, Kristiansand
13.03: Glassmagasinet, Horten
14.03: Bluebox, Grimstad
09.04: Tou Scene, Stavanger
10.04: Kvarteret, Bergen
11.04: Energimølla, Hamar
16.04: Docile, Hamar
17.04: Samfundet, Trondheim
18.04: Blå, Oslo

Bill Stevenson har produsert debuten til Carnival Kids, men i hvilke band har han selv spilt? (nevn minst to)

NB! Husk å ta med hvilken konsert du helst vil vinne billetter til.