Følgende artister ble i dag annonsert til årets BRY:LARM 7. mars:

Oslo Ess, Stein Torleif Bjella, Anne Lise Frøkedal, Ida Jenshus, Torgeir Waldemar og Kvelertak.

Det vil også bli flere innslag fra hovedpersonene selv; =Oslos selgere. Gatemagasinet =Oslo markerer også i år 10årsjubileum, noe som kan by på enkelte overraskelser under årets arrangement. Konferansier er Leo Ajkic.

BRY:LARM gikk av stabelen for første gang i 2014, og det ble en dundrende suksess, med anslagsvis godt og vel 1000 besøkende i teltet på Youngstorget i løpet av et 3 små timer. Camilla Svingen, Daglig leder/ distribusjonsansvarlig i Stiftelsen Erlik uttrykker det slik:

- "Bry:Larm 2014 var en innholdsrik dag for selgerne våre. Noen prøvde seg på en scene for første gang og overvant sin indre frykt. Selgerne ble inkludert, akseptert og fikk være en naturlig del av et stort arrangement. At så mange musikere stilte opp og markerte at Oslo er en inkluderende by, at vi faktisk kan se bak avhengigheten, er veldig stort. Det betydde mye for de selgerne som fikk stå ved inngangene og ønske velkommen til Bry:Larm. Bry:Larm er et fantastisk konsept som =Oslo er evig takknemlig for å være en del av."

I forbindelse med at Oslo tas over av artister og musikkbransje under by:Larm hvert år, har Oslo Ess tatt initiativet til å arrangere et litt annerledes musikkarrangement som en del av det offisielle by:Larm-programmet: Lørdag 7. mars kl. 12-15 arrangerer Oslo Ess for andre gang bry:Larm, i samarbeid med Stiftelsen Erlik, Indie Recordings, Amber Booking & Promo og by:Larm.

Mini-festivalen finner sted i teltet på Youngstorget, med gratis inngang for alle byens borgere. Selgere av gatemagasinet =Oslo vil være tilstede for å selge den rykende ferske mars-utgaven av magasinet, og varm suppe vil serveres av Øyafestivalen.

- Med bry:Larm ønsker vi å sette søkelys på det positive arbeidet Erlik-stiftelsen gjør, samt skape en møteplass mellom =Oslo-selgerne og publikum. Vi vil samles om felles verdier; et byrom vi alle kan dele på og være stolte av, respekt for menneskeverd på tross av ulikheter, betydningen av å få utføre et ærlig stykke arbeid, og selvsagt musikk.

- Det er opprettet en sms-tjeneste i anledning bry:Larm: send kodeord ”brylarm” til 2160. Tjenesten koster kr 100,- og inntektene går til =Oslo og bry:Larm. Vi oppfordrer ellers alle til først og fremst å kjøpe gatemagasinet =Oslo av en av magasinets mange selgere, sier Oslo Ess i pressemeldingen.