Crosby, Stills & Nash annonserer europeiske turnédatoer for september og oktober 2015.

Turen starter den 12. september i London, Storbritannia, med to show på Eventim Apollo, og det hele vil avsluttes i Oslo Spektrum i Norge 11. oktober. På turen besøker de også blant annet Belgia, Frankrike, Sveits, Italia og Nederland.

Gruppen vil fremføre låter fra sin omfattende katalog, samt nytt materiale fra hvert av medlemmene. Som vanlig vil CSN være ledsaget av sitt backingband som består av: Shane Fontayne (gitar), Russ Kunkel (trommer), Kevin McCormick (bass), James Raymond (keyboards), og Todd Caldwell (orgel).


Mer enn fire tiår er gått siden CSN først fant sammen i Laurel Canyon, og spilte sin aller første konsert som trio på den legendariske Woodstock-festivalen. Medlemmene har siden holdt sammen og er i dag blant de mest innflytelsesrike personlighetene i musikkbransjen.

David Crosby, Stephen Stills og Graham Nash har også blitt innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame to ganger, med Crosby, Stills & Nash, og også med henholdsvis The Byrds, Buffalo Springfield og The Hollies.
De er også i Songwriter Hall of Fame, hedret både for sitt arbeid i CSN som en gruppe, og som individuelle soloartister.

Som ved tidligere turnéer vil CSN donere $1 per billett som selges til veldedighet.

Billetter blir lagt ut for salg kl 09.00 på fredag, 6. mars.

Foto: Eleanor Stills