Oppdatering: Albumet Drones 8. juni, og bandet legger samtidig ut på en liten turné i England. Den er tittulert Psycho UK Tour, angivelig etter det som vil bli førstesingel fra plata Psycho. Dette er Muse sitt syvende studioalbum.

I dette øyeblikk er det en drøy halvtime siden megatrioen fra Devon i England la ut det som kan være coveret til det nye albumet. Muse er kjent for å ha vært politisk kritiske tidligere, og dette er intet unntak. Coveret overlater lite til fantasien i forhold til deres syn på bruk av droner i krigføring.

Muse har også brukt de siste ukene til å dele mye bilder og klipp fra produksjonen av det nye albumet, ofte med emneknaggen #musedrones. Samtidig har nettsiden drones.muse.mu blitt avdukket av noen ivrige fans på nettet, og de som kommer gjennom får lese denne beskjeden:
 photo 0moiioH_zpsblqm11bo.png
Med andre ord peker mye mot at fans i morgen får forhåndsbestille Muse sitt syvende studioalbum Drones. Etter å ha produsert de to siste albumene selv, har bandet valgt å nok en gang hente inn noen til å hjelpe dem bak spakene.

Denne personen er Robert "Mutt" Lange, som tidligere har stått bak blant annet Back In Black av AC/DC, noe som samsvarer hva bandet har sagt i tidligere intervjuer om at de i denne omgang ønsker å strippe ned pompøsheten, og heller bare lage god, minimalistisk rock.