PiP - Piknik i Parken - fyller stadig på med både store og nye navn til årets lineup. I dag har de lagt til ett norsk og fire utenlandske navn, nemlig Frida Ånnevik, Daniel Wilson, Hælos, Alice Phoebe Lou og Stu Larsen:

Frida Ånnevik ble øyeblikkelig et navn å regne med etter slippet av debutalbumet Synlige Hjerteslag i 2010. Hennes lavmælte pop i et åpent landskap, den unike stemmen og de originale tekstene gjorde suksess hos både kritikerne og et bredt publikum.




Daniel Wilson har på sin korte karriere rukket å imponere mange med sin fenomenale stemme. Debut EPen hans Young Rubbish fra 2014 var en av flere grunner til at Times Magazine hadde med Daniel Wilson på sin liste over hvilke artister man burde følge med på i 2015. Vi gleder oss til å høre fortsettelsen til denne fantastisken artisten og se den unge amerikaneren på Piknik i Parken.




Hælos, trioen fra Øst-London delte i høst låten Dust via sin facebook-konto. Venner og kjente begynte raskt å dele den popvennlige eletroniske låten og Dust ble etter hvert plukket opp av det britiske nettstedet The Line of Best Fit som kalte låten for ukas låt. Etter et par dager gikk låten til topps på Hype Machine. Snøballen rullet bare videre for det unge bandet og etterhvert har Dust blitt spilt på radiostasjoner over hele verden.




Etter å ha vokst opp i Sør Afrika bestemte 19 år gamle Alice Phoebe Lou for å reise ut i verden på søken etter eventyr. Hun begynte sin karriere ved å spille musikk på gatene i Berlin, og etter bare et år i den tyske hovedstaten var hun en blitt en populær gateartist med økende publikumsantall. I 2014 gav Alice Phoebe Lou ut hennes første EP ved navn Momentum, denne ble en stor suksess og er per dags dato utsolgt etter å ha solgt 5000 fysiske eksemplarer.




En vagabond er en omstreifende person som ikke har noe hjem, men som reiser hvor enn vedkommende finner det for godt. Etter å ha hørt gjennom Stu Larsen sitt album Vagabond så skjønner man godt hvorfor det heter akkurat det. Albumet er full av fortellinger om hans egne reiser, uten bestemte destinasjoner eller planlagte ruter. Fine, fengende, historiedrevne sanger om han selv og mennesker han har støtt på langs sine reiser.



PiP går av stabelen ved Vigelandsmuseet i Oslo 26.-28. juni.