Fredag 17. april 2015 er Andre Holstad and The Saints ute med EP og lørdag 18. april er det lanseringskonsert på Revolver. Delta i konkurransen nederst i saken.

Pastorsønnen Andre Holstad er oppvokst på Holmlia i Oslo. I 2012 albumdebuterte han med det kritikerroste debutalbumet Counting Backwards. Et album som viste en ung artist med et særegent og uforfalsket sound fullt av trøkk og raffinerte detaljer. Debuten var også et tydelig bevis på at rock anno det 21 århundre ikke bare er staffasje og tomme tønner, men at for Andre Holstad er rocken er et spørsmål om liv og død.



Siden albumdebuten har Andre Holstad and The Saints gjestet mang en rockeklubber i Norge. Blant annet Hulen (Bergen), John Dee, Rockefeller, Sentrum Scene, Parkteatret (Oslo) Østsia (Kristiansand) og Familien (Trondheim). De har spilt på festivaler som Hovefestivalen, Stavernfestivalen, Månefestivalen, Fest i Dalen og Norwegian Woods Underwood. Høsten 2014 reiste de rundt på supportturné for OnklP og de Fjærne Slektningene, som avsluttet på Rockefeller 22. januar i år.

Vi har billetter til konserten og goodiebager som kan vinnes ved å svare på følgende spørsmål:

Hva heter debutalbumet til Andre Holstad?