En musikkinteressert gjeng fra Oslo har laget en nettside og tjeneste som fungerer som en samlet kulturkalender. Alt av konserter, festivaler, og andre kulturarrangement finnes på samme side, nemlig www.whatnow.no.

Tjenesten er helt gratis, og fungerer på nett, mobil, nettbrett etc. Det jobbes også med en app for mobil.

Det er en flott tjeneste for dem som ønsker å holde seg oppdatert på hva som skjer, uansett hvor man bor i landet. Her kan også alle mindre aktører, arrangører og konsertsteder promotere sine konserter og arrangement helt gratis.

Pressemelding fra whatNOW:

Vi har gleden av å introdusere en landsdekkende konsert- og kulturoversikt. whatnow.no er en gratis tjeneste hvor alle inviteres til å bidra. Siden er 100% responsiv på alle plattformer og mobile enheter.

Hele Norges kulturkalender

whatNOW henter informasjon fra promotører, arrangører og konsertsteders hjemmesider og presentasjonssider på Facebook og organiserer arrangementer og konserter i en samlet kulturkalender for hele landet. Her beskrives all nødvendig informasjon om arrangementene, samt billettinformasjon der dette er tilgjengelig.

whatNOW er laget for alle og brukes av alle; vi inviterer alle til å promotere seg selv og sine arrangementer. Konsertsteder gis mulighet til å redigere sine egne profiler og brukere kan bidra med anmeldelser og foto.

whatNOW er 100% responsiv på alle plattformer og mobile enheter. Siden fungerer like bra på din pc, laptop, nettbrett og smarttelefon. Tjenesten er helt gratis.

whatNOW er avhengig av hjelp fra konsertsteder, scener, arrangører, promotører og publikum for best og mest mulig innhold. Siden henter allerede informasjon fra over 250 steder og arrangører i Norge, men flere ønskes.

whatNOW whatNOW på nett
whatNOW på Facebook