EP-aktuelle Aurora erobrer stadig fler med sin fine popmusikk, og i september kan man få muligheten til å se henne live i Oslo! Rockefeller melder:

Aurora er vår nye, store popstjerne. Selv med kun tre låter ute; Awakening, Under Stars og Runaway, som for øvrig alle er helt fantastiske, er det ingen tvil om at hun er en opplagt arvtager til artister som Susanne Sundfør og Tori Amos.

Låten Running With The Wolves hadde premiere på P3 og BBC Radio, gikk umiddelbart til topps på iTunes, og fikk over 60.000 lyttinger på Soundcloud det første døgnet! Liveryktet er også formidabelt, og forventningene ble ikke noe lavere etter årets by:Larm, hvor hun innfridde 100% og fylte Sentrum Scene til randen med seksere hos samtlige anmeldere.

Sjeldent har bookingavdelingen på Rockefeller vært mer enige. ”Aurora er vår nye, store popstjerne!”. Og bare for å nevne det: Kate Perry har nærmere 3,6 millioner følgere på Spotify, men selv følger hun bare én artist: 18 år gamle Aurora fra Os utenfor Bergen.

I dag 4. mai slippes EP’en ”Running With The Wolves”. Ny singel kommer i juli og det etterlengtede debutalbumet kommer ut i hele verden tidlig i september. Før det spiller hun på noen utvalgte festivaler i Norge, pluss en rekke av de viktigste europeiske festivalene. Hun gjør deretter noen få, eksklusive, klubbkonserter her hjemme, innimellom turnering og albumlansering i USA og Europa.
Vi er selvsagt svært stolte over at et av disse stoppestedene er Rockefeller og Oslo.

Om bare halvparten av alle de som prøvde å komme seg inn på konserten under By:larm vender tilbake, så blir dette et Rockefeller fylt til randen med Aurora fans.



Billetter i salg fredag 8. mai kl. 09.00.

(Fotograf: Viv Imara)