Bay of Plenty har gjennom solide utgivelser og et energisk liveshow imponert både musikkanmeldere og bransjefolk i Norge og utlandet de siste årene. Det oslobaserte bandet med Audun Rensel som frontfigur, høstet lovord allerede etter sin selvtitulerte debut-EP i 2011. Her snakket man om et band som virkelig hadde fremtiden foran seg.

Siden den til har Bay of Plenty vært i studio i Nord-Irland flere ganger, og spilt inn både singler og EP sammen med produsent Tre Sheppard.

Singlene Take Heart og Make You Mine gikk begge til topps på iTunes rock i Norge og bandet ble raskt booket til konserter på anerkjente spillesteder i London og Brighton (The Great Escape Festival) i tillegg til å promotere musikken her hjemme.

Våren 2014 fikk bandet nok en gang bekreftet sitt rykte som et energisk liveband gjennom andreplassen i norgesfinalen i Emergenza. Høsten samme år, gikk bandet i studio sammen med Pony the Pirate medlemmene, Kristian N. Harnes og Joakim Johannessen for å spille inn nytt materiale.

Singelen No Compromise, som egentlig slippes i morgen, viser et band som mer enn noen gang vet å kombinere de beste elementene fra energisk alternative rock med popmelodier av ypperste klasse.



Bay Of Plenty har slippfest for singelen på Parkteatret i Oslo torsdag 4. juni!