Da Hold Fast slapp sin første EP Filling Lungs, Snitching Tongues kalte P3 det for allsang-moshpitpunk fra et band de hadde klokketro på. Sjelfullt, skittent og blodig. Selv karakteriserte undertegnede bandets oppvarmingsjobb for Skambankt i Bergen for snart halvannet år siden som skitten hardcore punkrock med heavy gitarriff og sinnssyk energi. Og ikke nok med at de spilte høyt og hardt. De var tighte som bare faen! Vi sa også at dette var et band vi kom til å høre mer fra. Nå er de altså her, og du kan høre singelen nå!

21. august 2015 kommer debutalbumet på Loyal Blood Records (Ondt Blod, Jeroan Drive, Girl Army), produsert av Yngve Andersen (Blood Command) og mikset/mastret av Ruben Willem (Haust, Okkultokrati).

I tillegg til at Hold Fast har spilt med Skambankt, har de også spilt med bådeFight! og med selveste Suicidal Tendences. på Hovefestivalen. Dessuten har de stått på scenen under Trondheim Calling, by:Larm og GoNorth-festivalen i Skottland.

Bandnavnet Hold Fast er en advarsel, for du bør faen ikke være vinglete i steget når de entrer scenen kontant og uannonsert, og gitarene brøler ut sin første powerchord. Da er det for sent.Foto: Morten Espeland