a-ha inviterer til en lukket klubb-event onsdag 9. september på Union Scene i Drammen. Personlige invitasjoner deles ut gratis til de første 500 som møter til a-ha signering hos Platekompaniet på Oslo City 8. september. De inviterte får overvære bandets siste øving før turnéstarten.

- Det blir delt ut 500 invitasjoner under a-ha signeringen tirsdag 8. september kl. 17.00 på Platekompaniet i Oslo City. Invitasjonene deles ut til den eksklusive slippfesten på Union Scene i Drammen. Vi ser frem til å glede både den norske og internasjonale storfansen, forteller Rolf Presthus, daglig leder i Platekompaniet.

Signeringen og klubb-eventet arrangeres i forbindelse med at a-ha lanserte sitt nyeste album, Cast In Steel fredag 4. september.

- Vi opplever at det er mange utenlandske storfans som har meldt seg på signeringen i sosiale medier. Vi har aldri opplevd så mye interesse rundt en signering før, og forventer at interessen når nye høyder nå når fansen også kan skaffe seg invitasjon til den eksklusive seansen med a-ha, avslutter Presthus.

Signering og utdelingen av invitasjoner er tirsdag den 8 september kl. 17.00 i Platekompaniets butikk på Oslo City. Dette er den eneste signeringen i Norge, og den eneste muligheten til å skaffe seg invitasjoner til lanseringsfesten.Foto: Just Loomis.