Endelig kommer et av årets største popkulturelle fenomener til Norge. 1. oktober står The Weeknd på Vulkan Arena i Oslo under en eksklusiv showcase etter å ha opptrådt på TV2 Senkveld. Dette blir hans eneste opptreden i Norden i år.

For et år siden var kanadiske Abel Tesfaye først og fremst kjent for sitt samarbeid med Drake, samt sin mørke, alternative tagning på R’n’B-sjangeren. Nå står han for et av 2015s største gjennombrudd med albumet "Beauty behind The Madness", og 1. oktober står han på Vulkan Arena.

Siden samarbeidet med Drake har The Weeknd holdt både første- og andreplassen på Billboard-lista samtidig med sommerhiten «Can’t Feel My Face» og «The Hills», hatt låten «Earned It» med på det suksessrike soundtracket til «50 Shades of Grey», og fått låten «Often» remixet av Kygo.

Alle disse låtene er å finne på albumet «Beauty Behind The Madness» som kom ut 28. august, og gikk rett til #1 både i USA, UK, Canada og her i Norge. Skiva vakte stor oppmerksomhet, og mottokk særdeles gode kritikker av norske medier. «Beauty Behind The Madness» er hans andre på Republic Records.

Det vil ikke bli lagt ut billetter til åpent salg til dette arrangementet. Informasjon om tilgang til arrangementet vil blir lagt ut i Universal Music Norge, NRK P3 og Spotifys SoMe-kanaler.Anmeldelse av Beauty Behind The Madness