Bandet som i 2010 debuterete med Sigh No More har hatt en ubeskrivelig, eventyrlig reise. Da vi booket bandet for første gang i 2012 til Sentrum Scene, ble samtlige billetter revet vekk i løpet av to minutter. Konserten ble derfor flyttet til Oslo Spektrum, og det tok ikke lang tid før Oslos storstue var utsolgt. Sjappa har aldri vært så stappa, og konserten gikk inn i historiebøkene som én av de mest ektefølte og intime konsertene i 2013! Det vet vi bandet vil gjenta.

LES VÅR ANMELDELSE AV KONSERTEN

Den prisbelønnede London-kvartetten Mumford & Sons tok verden med storm med sin energiske blanding av folk, country og bluegrass. Utgivelsen av det kritikerroste andrealbumet Babel tok seg til topps på albumlistene verden over, med rekordsalg i England og USA. I Norge lå den i lengre tid som nr. 1 på albumlistene.

Debutalbumet fra 2010 - Sigh No More ble belønnet med varme mottakelser og ekstatiske lyttere verden over. Mumford & Sons har et lydbilde som preges av mye banjo og allsangvennlige refrenger. Musikken er storslått og fengende, og den har bred appell.

På tredejalbumet har bandet tatt noen nye grep. Elektrisk gitar og keyboard har erstattet den joviale banjoen, og sounden er noe mørkere, men samtidig lun og energisk, akkurat slik vi kjenner dem.



Mumford & Sons gjester Oslo Spektrum 10. mai. Med som support følger Bill Ryder-Jones. Billetter i salg tirsdag 3. november kl 09:00, via: www.livenation.no og www.billettservice.no

www.mumfordandsons.com

Sjekk video fra da Mumford & Sons spilte i Boy band!!