Coldplay har i dag annonsert at deres syvende album, A Heart Full Of Dreams, slippes fredag 4. desember via Parlophone Records. Albumet innledes med singelen ”Adventure Of A Lifetime” som du kan høre her:



Albumet, som er spilt inn i Malibu, LA og London, er produsert av den norske produsent-duoen Stargate, i tillegg til bandets faste produsent Rik Simpson. Coldplay har på dette albumet gjort en rekke samarbeid med andre artister. Blant albumets 11 spor (12 spor hvis du teller med den godt gjemte skatten ”X Marks The Spot”) kan du høre bidrag fra blant andre Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo og Merry Clayton.

A Head Full Of Dreams er et mer oppløftende album enn den mer sårbare forgjengeren Ghost Stories fra 2014, som lå på listetopper globalt i seks uker på rad, vant flere priser, og solgte millioner av eksemplarer. Bandet valgte å ikke ta med Ghost Stories på turné, og dro rett tilbake til studioet for å jobbe med A Head Full Of Dreams.

Nå har de laget et album som er full av energi, farger og positive låter, som du for eksempel kan høre på førstesingelen, ”Adventure Of A Lifetime” og eksplosive ”Hymn For The Weekend”.

Coldplay har aldri før hatt det så gøy under produksjonen av et album som med denne. De har heller aldri tidligere vært like fornøyd med sluttproduktet som de er nå, skriver Warner Music i pressemeldingen.

Og denne gangen er planen å ta med seg plata på turné verden rundt.

TRACKLISTING:

1. A Head Full Of Dreams

2. Birds

3. Hymn For The Weekend

4. Everglow

5. Adventure Of A Lifetime

6. Fun

7. Kaleidoscope

8. Army Of One

9. Amazing Day

10. Colour Spectrum

11. Up&Up


Foto: Julia Kennedy