Bendik spilte på pstereo allerede i 2011 da hun ble plukket ut til å spille på Tempo Camp scenen. I 2013 kom hun tilbake og leverte en fantastisk konsert på Basstionen scene. Bendik har på kort tid etablert seg som et av Norges mest spennende liveband, og er i skrivende stund en av de nominerte i klassen Årets Liveartist P3 Gull. Bendik kommer med nytt album våren 2016.

The Thurston Moore Band (US) -Thurston Moore startet sin karriere i Sonic Youth i 1980, og har siden etablert seg som en institusjon innenfor støy- og alternativ rock. Sammen med Sonic Youth har Moore i mer enn 30 år vært en sentral og elsket personlighet, som gang på gang har utfordret og gjenoppfrisket gitarrocken på fantastisk vis. Med seg har Thurston Moore sanger fra en stor låtkatalog, og ikke minst fra sitt siste album The Best Day fra høsten 2014, som fikk lovord fra både fans og kritikere verden over; et album som kanskje er hans beste album som soloartist.

Astrid Smeplass aka Astrid S fra Berkåk har gått fra pianotimer, korps og Idol til et popmusikalsk utrykk som vekker internasjonal oppmerksomhet og annerkjennelse. Astrid S var blant de 50 første utvalgte til nesteårs store bransjefestival SXSW i Austin, Tx. Tidligere i år vant hun MTV European Music Awards for beste norske artist, i sterk konkurranse med bla Kygo og Madcon. Hennes siste singel «Hyde», ble sluppet i oktober 2015, VG trillet fram en femmer på terningen, og sammenlignet låta med Burials sound og The Weeknds R&B-approach. Adressas anmelder klinket også til med fem øyne på terningen, og mente at den «rett og slett er en lekker låt, umåtelig lovende på alle vis».



Pstereo markerer sin tiende festival og utvider med en ekstra festivaldag på Marinen. Pstereo arrangeres 18.- 20 august