Chim er en 26 år gammel rapper fra Skien, som har vært i gamet i tolv år.

Med over 1.5 millioner streams på Spotify på hans tidligere låter, er det vel greit å si at han har hatt en imponerende karriere så langt. Men han skal selvfølgelig nå mye lenger.

Når han nå slipper Under solen idag, er det en låt som skiller seg litt ut fra tidligere utgivelser, med et mer voksent sound og mer alvorlige undertoner, servert på en seng av av nydelige strykerlinjer, piano og gitar.

Hva vil du si at låten handler om?

Låta handler om de som ikke har det bra, og om ting jeg føler selv i situasjoner jeg synes er kjipe. Om det og føle at du prøver alt for å lykkes, med så føler du at ting går imot deg. Og ikke minst handler den om krig og fattigdom, og om all dritten som skjer i verden i disse dager, forteller Joachim, eller Chim som er artistnavnet hans.

Artiten har også fått en godt liverykte på seg, etter å ha spilt på turneen til Se & Hør. I tillegg har han spilt med artister som Madcon, Atle Pettersen, Cir.Cuz, Staysman og Katastrofe. Ikke se bort fra at han dukker opp i nærheten av der du bor med tid og stunder.

Låten er å finne på alle digitale plattformer.