2014 var året der Oslo Ess stadfestet at de virkelig tok steget opp på Norges rocketrone. Det var også året der deres tredje album Alle Hjerter Deler Seg geleidet gutta rett inn på førsteplass på VG-lista, sørget for fantastiske anmeldelser med 5´ere og 6´ere på terningen, og utnevnte bandet til det mestspillende festivalbandet i Norge, for fjerde år på rad.

Oslo Ess er tilbake med sitt nye album Konge uten ei krone 05.02.16, og legger ut på en omfattende norgesturné våren 2016. Med seg har de det unge og lovende bandet EuroTrash.

 photo oslo ess_zps4b1j3ylm.jpg

Amerika, er første singel fra det kommende albumet.Konge uten ei krone er innspillt i Ocean Studio Recordings på Giske og i Parachute Studios i Oslo i september 2015. Albumet er tracket av Roar Nilsen, produsert av Oslo Ess og mikset av Vincent Sorg (som også har mikset de to foregående platene).Trommis Håvard Takle Ohr bidrar med dette på sitt tredje Oslo Ess-album. Dette er første gang Oslo Ess gir ut musikk på sitt eget selskap, Hakaslepp Records, med sine brødre og søstre i Warner Music i ryggen.

Foto: Daniel Pedersen