I år skal Kvelertak gi ut sitt tredje album, og selvsagt legge ut på veien i inn- og utland. På Øya vil de presentere gamle godbiter og ferske riff i god blanding, når de er siste band ut i Sirkus.

Kvelertak er de siste fem åras store norske rockesuksess internasjonalt, og uten tvil et av landets mest hardtarbeidende rockeband. De spiller på store festivaler over hele verden, og turnérer med mange av de beste navna innen rock og metal. Dette til tross for at de har norske tekster, og mikser sin muskelrock med passe doser sylskarp metal, frekk hardcore og diverse undergrunnsbråk. Både debutalbumet (2010) og oppfølgeren Meir (2013) har liggi på topp tre på den norske salgslista. De siste åra har Kvelertak turnert med blant andre Mastodon, Slayer, Gojira, Cancer Bats, Converge, Anthrax og High On Fire.

Lørdag 13. august kommer et av landets aller tøffeste livefenomener til å gå til fullt angrep på trommehinnene dine. Gjør deg klar for noe av den mest eksplosive storformatrocken Norge kan by på.