Jonas Vincents musikalske karriere startet med et brak i 2014/2015 da han la ut en remix av Ed Sheerans I See Fire på Soundcloud. Den detaljrike og organiske produksjonen ble raskt plukket opp og støttet av store musikkblogger verden over. Med over en halv million avspillinger førte dette til en solid førsteplass blant «Top 50 Remixes» på Hype Machine.

Etter et år med hardt arbeid er det nå tid for å presentere den første av mange utgivelser i 2016. Det hele starter med en ny remix på Warner Music Tyskland, og denne gang er det sangen Home av up and coming artist Neil Thomas som remixes.

I likhet med Jonas Vincent sin første remix er denne en detaljert og svært musikalsk komposisjon bestående av skreddersydde akustiske så vel som elektroniske elementer. 22-åringen leverer med sin andre remix et mesterlig stykke musikk, som har resultert i over 100.000 avspillinger det siste døgnet!

Musikk har alltid vært en del av Jonas Vincent, og interessen for å skape noe selv var tidlig tilstede. Piano, og senere gitar, ble fort en del av hverdagen, og disse to instrumentene står nå alltid sentralt i skapelsen av en Jonas Vincent låt. Piano og gitarspill utviklet seg senere til en stor interesse for produksjon av elektronisk musikk. I dag er det å kombinere det elektroniske med egne akustiske instrumenter, samt å la seg inspirere av samtlige sjangere, som er lidenskapen. Dette er grunnmuren i Jonas Vincents musikk, enten den er ment for helgens dansegulv, eller en rolig hverdagskveld.

Til tross for at den unge artisten bare så vidt har satt foten inn i musikkbransjen har han fått opp øynene til bransjefolk og musikkelskere verden over. Forvent dere å høre mye mer fra Jonas Vincent fremover da dette bare er begynnelsen på hans satsing på musikken.