Indierockerne i Kakkmaddafakka er gjester på Hi-Fi Scenens eksklusive lytte- og intervjusession den 14. mars på Landmark i Bergen. Eventen skjer i samarbeid med Hi-Fi Klubben som leverer et av verdens beste lydsystemer til kvelden, et Steinway Lyngdorf S-Series hi-fi anlegg med LS Boundary Woofers.

Kakkmaddafakka slipper sitt fjerde album KMF den 18. mars, og den 14. mars inntar Axel og Pål Vindenes Hi-Fi Scenen i hjembyen Bergen, hvor de deltar i en eksklusiv intervjusession og forhåndslytting av albumet foran et publikum på Landmark. Her vil de to medlemmene også fortelle om tilblivelsen av albumet, og publikum får mulighet til å stille spørsmål direkte til bandet. Emilio Sanhueza er kveldens moderator. Hi-Fi Klubben sørger for optimale lydforhold og leverer et lydsystem i absolutt verdensklasse av typen Steinway Lyngdorf S-Series med LS Boundary Woofers.

Kakkmaddafakka utgav deres første album Hest i 2011, og siden da har bandet fått stor internasjonal oppmerksomhet for deres energiske og sjarmerende indierock, som tidlig brakte dem til toneangivende festivaler og sendte bandet på utsolgte turnéer i Europa, Sør-Amerika og Mexico.

De seks medlemmene har jobbet med Erlend Øye (Kings Of Convenience), på sine tidligere utgivelser, men denne gang har de selv inntatt produsentstolen sammen med Robert Jønnum, som er medlem av Ai Phoenix og som blant annet også har samarbeidet med Kings Of Convenience.

Kakkmaddafakka er et band som virkelig har øye for detaljene i deres musikk. De er perfeksjonistiske og enormt dyktige på det de gjør. Hi-Fi Scenen er et format, hvor vi retter fokus mot de musikerne og produsentene som jobber målrettet med å fremelske lyden i musikken og produksjonen av deres album. Derfor er Kakkmaddafakkas nye album perfekt til å bli hørt på dette hi-fi systemet, som danner rammen for denne fantastiske kvelden, forteller Martin Kjær Skou, Community & Sponsorship Manager i Hi-Fi Klubben.

Foto: Linn Heidi Stokkedal

Påmelding