Stavangerbandet Slutface sendte i dag ut en pressemelding, for å fortelle at de endrer navn til Sløtface. Endringen er ikke den største, bare en bokstav, og bandet forteller selv hvorfor navneendringen var nødvendig:

- Vi som band har valgt å forandre u til ø i navnet vårt. På grunn av sensur på sosiale medier, spesielt i utlandet, har vi de siste årene gått glipp av viktige muligheter. For å snike oss forbi disse utdaterte og noe overbeskyttende restriksjonene har vi valgt å lure internett med en enkel bokstavendring. Shhh.

SLØTFACE uttales på samme måte og vi har på ingen måte gått bort fra vårt feministiske og politiske budskap, som inkluderer å ironisere måten kvinner blir fremstilt i samfunnet. Vi håper bare å nå ut til flere folk med disse viktige temaene ved å slippe unna nettblokkering. Vi har også som mål å lure Mark Zuckerberg til å promotere SLØTFACE på facebook. Kjærlighet - Sløts.


picture


Samtidig gir bandet ut den kommende singelen «Sponge State» 1. april, som er hentet fra deres kommende EP «Sponge State», som slippes 27. mai på Propeller Recordings.(foto: William Glandberger)