Denne helgen avslutter Karpe Diem sin utsolgte Heisann Montebello Klubbturné med å spille for fulle hus på Sentrum Scene i Oslo hele tre ganger.

– Har aldri opplevd så stort oppmøte på en klubbturné. Dessuten er Norge et vakkert land, fjell og daler, hav og strand, men våre vintre kan bli kalde, oppsummerer Chirag Patel.
.
Heldigvis er det ikke så fryktelig lenge til gutta er klare for en innholdsrik festivalsommer. Da kan du høre alle Heisann Montebello - låtene i den kritikerroste liveinnpakningen igjen. Nå har spillelista dessuten blitt utvidet med enda én låt.

I dag slipper nemlig Karpe Diem "Attitudeproblem", den femte i rekka av Montebello-låter, også denne sammen med en video.

– Vi ville teste noe nytt. Dette er tre forskjellige regissørers tolkning av én og samme låt, sier Chirag og fortsetter:

– Jeg synes videoen er deilig å se på, for Magdi får en wreckinkule rett i tinningen før han får sagt noe som helst. Kula kommer fra venstre mot høyre. Oi, oi, oi, kan det være et politisk statement? Ja, hvis du er paranoid og i overkant tolkningskåt. Det er i stor grad det låta handler om. At folk for det meste hører og ser det de vil uansett.



Foto: akam1k3