The Crossroad Club legger ned sitt konserttilbud. Stedet har fått nye eiere som ønsker å satse på bar og restaurant i stedet. Fokus fremover er å rendyrke restauranten som landets beste BBQ-kjøkken.

Som konsertarrangør har scenen huset ca. 140 artister og band i året de siste fem årene.

Det blir en gylden mulighet til å ta farvel med den intime klubben torsdag 14. april.

— Den siste konserten er en kveld vi mener alle oss, våre gjester, venner, uvenner og samarbeidspartnere fortjener. Vi har spurt en haug av band som har vært med på denne reisen om å bli med på en siste kveld, som skal fastsette den posisjonen vi har satt oss i. Crossroad har vært en scene for små band, nye internasjonale artister, gamle travere, og vi kan ikke forlate Oslo uten et sinnsykt punktum. Vi har ikke plass til alle som vil være med, men vær så snill å riv ned dørene 14. april! Tusen takk til alle som har besøkt oss, dere betyr alt for oss, sier bookingsjef Petter Milde til Musikknyheter.no

- Vi gjør det enkelt, men helt vanvittig kult; Rigger opp husets backline, setter vår kjære eminente hustekniker Morten Lunde bak lydmikseren, og braker løs med følgende band fra kl. 21.00. Sharp

Rekkefølge på band:
- Death By Unga Bunga
- Burrowing
- The Lucky Bullets
- Silver Lining
- Torgeir Waldemar
- Orango
- Rivera
- Syndrom
- The Good, The Bad & The Zugly
- Kosmik Boogie Tribe
- HYMN
- Casper Blanca and the Creepy Community
- Lonely Kamel


Petter har fått med seg et solid antall konserter de siste årene, og vi lurte på hva som står igjen som hans beste konsertminne.

— Beste konsertminne er lett. Eller, nei. Jeg har mange. Baseball Project og vennskapet med Steve Wynn, samtalene med Mike Mills. Releasen til Torgeir Waldemar, første gang jeg dyttet inn 200 mennesker. Da jeg begynte å drikke jack og cola i billettluken. Da jeg fikk booket Blitzen Trapper, første bandet jeg intervjuet for Furoreiharare, sammen med Goldstar. Residual Kid-konserten. Jeg kan fortsette i evigheter. Jeg har vært en del av Crossroad siden det åpnet. Jeg, og så veldig mange andre, har lagt blod, tårer, slit og vilje inn i dette stedet, så det er vondt å måtte gå, innrømmer han.


Han vil også trekke frem gode kolleger som det beste fra de fem siste årene fra klubben i krysset Maridalsveien/ Nordre Gate i Oslo.

— Morten Lunde, vår eminente lydtekniker de siste årene, og en god venn. Øyvind Blomstrøm, min læremester. Steffen Linnert, mannen som dro meg inn i dette. Buddy Goldie, Casper, Adam, Ingvild, Virginie , Boris, Andras... The list goes on. Alle som har vært en del av Crossroad siden vi åpnet har vært med på å gjøre Crossroad det Crossroad er/var.

— Tusen takk til alle som har besøkt oss, dere betyr alt for oss, avslutter Petter Milde.Foto: Death By Unga Bunga av Ingrid Pop