Turbonegro er nå permanent tilbake i sin klassiske form med seks medlemmer, inkludert keyboardist. Og nettopp tilskuddet av «Hans Majestet» Haakon Marius Pettersen på tangenter har helt klart vært et fruktbart og inspirerende element på den kreative siden for Oslo-bandet, noe som kan nytes både på fjorårets «Hot For Nietzsche» og i enda større grad på «Special Education».
Tidligere denne uka klarte for øvrig bandet å provosere på seg verdens største sosiale nettverk med god gammeldags «nudity» og ble bannlyst idet de slapp nyheten om låtslippet sammen med en smakebit fra låta og det tilhørende coveret tatt av fotograf Stephen Butkus. Låta har jo en slags ungdomsskole-tematikk, og vi ville gjerne ha et plateomslag med noe som ungdomsskolegutter liker, utdyper gitarist Knut «Euroboy» Schreiner.

16. mai spiller Turboneger på Sukkerbiten i Oslo. Dette er bandets eneste konsert i byen denne sommeren før turen går videre til de store festivalscenene i Europa, og ryktene sier at det stadig verdensturnerende bandet er i storform.

Vinn billetter til Turbonegro på Sukkerbiten