Etter noen års pause er det på tide å blåse liv igjen i vår ukentlige spilleliste. Første spilleliste består av redaksjonens favorittlåter de siste ukene. Her får du en digg blanding av alt som hører sommeren til i Spotify og TIDAL.

Vi starter opp med en fantastisk Greatful Dead-cover av bl.a. Ed Droste fra Grizzly Bear, som er å finne på det imponerende tribute-albumet Day of The Dead. Herfra fortsetter vi med behagelige nye låter fra bl.a. Whitney, Local Natives og Matthew and the Atlas.

Jenny Hval er tilbake med singelen, Female Vampire, og etterfølges av Jay Som og LUH. (Lost Under Heaven) er det nye prosjektet til Ellery James Roberts, tidligere kjent som vokalist i det legendariske indiebandet WU LYF. Someday Come er en inderlig pop-ballade fra debuten “Spiritual Songs for Lovers to Sing”. Spencer Krug har forlatt pianokrakken, tatt på seg rockeskoa og gitt ut en ny plate med finske Siinai. Neste ut er Frightened Rabbit sitt nydelige åpningsspor, Death Dream, som på perfekt vis fanger en trist og vakker stemning.

Nydelig pop-gem fra det ferske bandet Strange Hellos fra Bergen, med medlemmer fra prosjekter som AURORA, Lumikide, The Megaphonic Thrift og Great News.

60-tallsveteranene i The Monkees er tilbake med You Bring The Summer – en fresk og fengende sommerlåt, skrevet av Andy Partridge fra XTC. Bernhoft med Falter, etterfulgt av deilig house/soul fra kanadiske Jessy Lanza, og Slotsfjell-aktuelle Abra.

Mist deg selv til en elektronisk sommerlåt fra, Flume, Australias favorittprodusent.
Klassisk undergrunns-hip hop og typisk Aesop Rock, men samtidig det mest tilgjengelige han har laget. J. Dilla har fått med seg Snoop på Gangsta Boogie.

Vi har også funnet plass til nye låter fra bl.a. The Strokes, Yeasayer, Band of Horses, supergruppa Minor Victories og Ludvig Moon. Fotball-EM er i gang og Manic Street Preaches har med med "Together, Stronger (C’mon Wales" laget årets fotball-låt. Rørende tekst og stort refreng. Nesten på høyde med “Three Lions"!

Vi runder av spillelisten med en deilig Pink Floyd-aktige Space To Bakersfield fra Black Mountain, etterfulgt av litt hardere saker fra norske Blodstrupmoen og franske Gojira. Pleiades' Dust avslutter det hele med en 33 minutter langt avantgard metal-suite i sju satser.Hør hele spillelisten i Tidal