Wolfmother ankom den globale musikkscenen med et brak da de utga sitt selvtitulerte debutalbum i 2006. Kritikerne var begeistret for bandets vitale, kompromissløse lydbilde, tydelig inspirert av syttitallshelter som Black Sabbath og Led Zeppelin. En betydelig fanskare ble raskt etablert, også i Norge. Ti år senere er Wolfmother sultne som aldri før. Deres fjerde plate, Victorious, ble utgitt i februar i år, og tre måneder senere spilte de en energisk konsert på Sentrum Scene - en konsert som vel å merke ble flyttet fra Rockefeller på grunn av stor pågang.

I slutten av november besøker gjengen Norge nok en gang, og i denne omgang er Stavanger og Bergen de heldige utvalgte. Wolfmother spiller i Zetlitz-salen i Stavanger Konserthus 28. november, og på Røkeriet i USF Verftet dagen etter.

Dette blir australiernes første konsert i Stavanger, og deres andre Bergenskonsert: De spilte for fulle hus på Peer Gynt scene i Grieghallen i 2007, altså er det på høy tid med en gjenvisitt! Det er all grunn til å tro at både Zetlitz-salen og Røkeriet blir fullstappet, så her gjelder det å være tidlig ute om du vil sikre deg en plass.


Billetter legges ut for salg onsdag 22. juni klokken 09:00.