Når alt kommer til alt så er det eneste som betyr noe menneskene vi har rundt oss, de som vi deler livene våre med. Noen personer gir deg en trygghet og ro. De tar tak i deg når du trenger det, og du gjør det samme.

In The End ble til en en sen sommer kveld på en balkong på Torshov, etter en relativt vellykket Tinder-date. Noe som fikk låtskriver Marius til å reflektere rundt hvor mye vi søker, prøver og feiler, for å finne mennesker å dele livene våre med. Og ikke minst, hvor viktig det er.

Sitat: “Denne låten dukket opp etter at jeg personlig hadde hatt en smått destruktiv periode i livet. Jeg kjente særlig på hvor viktig det er å ha gode mennesker rundt seg, noen ankerpunkt som gir deg trygghet.” - Marius

In the End er produsert av Christer Krogh i Velvet Recording, og mastret av legenden Dave Collins.

Still Changing presenterer en blanding av fengende låter og nøye gjennomarbeidede arrangementer. I det som har blitt et band som bygger på et tydelig sound, og et sterkt vennskap. 22. september slipper de sitt debutalbum.

Det tekstlige bærer preges av en låtskriver som tenker for mye, det musikalske bærer preg av de tre resterende medlemmenes enorme spilleglede og lekenhet.