Foto Marita Nielsen

Det verdensomspennende talentutviklingsprogrammet Red Bull Sound Select (RBSS) har startet opp denne høsten i Oslo. I Red Bull Sound Select er det lokale musikkjennere som er kuratorer og står for valget av artister de har tro på. For Oslo er det by:Larm og Parkteatret som i år er tildelt oppgaven med å peke ut hvem de ønsker å gi et større publikum. Onsdag 28. september er det klart for konsertseriens andre kveld, den første kuratert av Parkteatret, med Siv Jakobsen og Hanne Fjeldstad som utvalgte oppvarmere fra RBSS-programmet. Headliner er livefavoritten Daniel Kvammen, som for anledningen byr på et eksklusivt sett med verdenspremiere på flere nye låter.

Parkteatret om Siv Jakobsen og Hanne Fjeldstad:

– Siv Jakobsen er en artist vi har fulgt lenge, fra hun holdt sin første slippkonsert for debut-EPen «The Lingering» på vår lillescene, og senere varmet opp for det nord-irske stortalentet SOAK på hovedscenen. Hanne Fjeldstad har også gjort sin Parkteatret-debut allerede, som Sunday Digestive-artist på lillescenen. Vi har stor tro på begge disse unge singer/songwriterene med sine særpregede stemmer, og er utrolig stolte over å kunne presentere dem på vår første kveld som Sound Select-kuratorer!

I forbindelse med konserten slipper Hanne Fjeldstad ny singel:




— Dette blir den tredje låta jeg slipper på Safe & Sound Recordings, og som er produsert av Kenneth Ishak. Den er betydelig mye mer rocka en det andre jeg har gitt ut. I følge bandet mitt så får de en Bo Diddley vibe, og det er jo helt greit det, men hadde ikke det i tankene da jeg spilte inn låta, forteller Hanne til Musikknyheter.no

— Tittelen er kanskje ganske selvforklarende. Den handler vel egentlig bare om den følelsen man får når ting virker så håpløst at det bare går en vei, nedover. Akkurat hva det gjelder som går ad undas kan være hva som helst, sier hun.

Ellers så gleder jeg meg skikkelig til å spille! Dette blir en av de største konserten jeg har gjort frem til nå, så jeg er selvfølgelig veldig spent. Det blir ikke så langt sett, så jeg har prøvd å velge ut de låtene som jeg føler representerer meg best. Bl.a den nye singelen min Down Down Down.
Håper mange tar turen til Parkteatret, det er tross alt mye bra musikk for veldig lite penger, avslutter Hanne.