Med plata “Taylor Swift” ble musikkverden kjent med den unge artisten, og et tiår senere er hun nærmest ustoppelig. Siden begynnelsen i 2006 har hun lansert 5 album, det ene større enn det andre. Hvert album har blitt lansert med nøyaktig to års mellomrom, og siden det forrige albumet “1989” kom ut i oktober 2014 er det naturligvis mange som tror at et nytt album er rett rundt hjørnet. Taylor har hittil vært svært hemmelighetsfull, men det stopper ikke fansen fra å spekulere!

For å feire det potensielle nye albumet har Shopalike.no analysert de siste ti årene av Taylors karriere, og brukt informasjonen til å spå hvordan det mystiske nye albumet kommer til å bli.

Alt fra sangtekster, fargepaletter og tidligere kjærester har vært under lupen, og informasjonen har blitt samlet i en grafisk fremstilling, i form av en infografikk.

De spår at det nye albumet kommer til å være mørkere og mer edgy enn før, og at hennes forhold med Calvin Harris og Tom Hiddleston vil stå i fokus. Sjekk ut infografikken nedenfor for å se hele spådommen, og fortell oss gjerne om du tror de har rett eller er helt på villspor!