Foto: Dino Trto


De siste par årene er det mange som har stiftet lykkelig bekjentskap med de energistruttende og glade rockerne i Les Punx og EuroTrash, som begge har turnért heftig i Norge, samt sluppet både plate og flere radiolistede singler. Gode venner og samarbeidspartnere er de også, og det falt seg plutselig naturlig for dem å hyre ei kjerre og dra på tur sammen, for å servere utvalgte byer i Norge en kveld i rockens tegn. Med seg i bagasjen har de den ferske split-singelen Carpool som inneholder låtene ”Lights On” fra EuroTrash og ”Mind Your Manners” fra Les Punx.

— Denne gangen er låta jobba ut i eget studio, det nye Nabolaget, gamle Parachute Studio, så ikke bare er den nye låta vår "Lights On" full av ungdommelig sjel og angst; den svinger i tillegg som ei utepils i vårsola! Et massivt rocke-komp og fengende melodier som selv David Hasselhoff med sin bænger True Survivor kan se langt etter!" Sier vokalist og gitarist i EuroTrash, Anders Nordengen.




 photo les punx_zpslup6250t.jpg

Foto: Anna Kolbjørnsrud Haagensen

Siden våren 2014 har Les Punx klemt ut gladlåter for hurrajenter og levemenn over det ganske land. Tross sin korte levetid har bandet rukket å gjøre support for band som The Dogs og OnklP & De Fjerne Slektningene. Les Punx har gjort stor suksess på radio med singler som ”Fuck Weekdays” og ”Endless Summer”, og det er ingen grunn til å tro at deres nye låt , den melodiske Mind Your Manners, vil gjøre det noe dårligere.

— Låta er spilt inn en helg hos kosegutten Roar Nilsen (The Dogs) og er mixet av Krøllemester Eirik Paulsen (Volum). En kjapp og lystig pønker om å oppføre seg som folk og være snille med hverandre. Stikkord her er fotballkor, gitar, pønketrommer og fine akkorder, plassert i en pen rekkefølge og spilt i et nydelig tempo. Nyt den, skyt den, gjør hva dere vil, men se å oppfør dere som folk! Sier vokalist og gitarist i Les Punx, Anders

—Les Punx fremskynder slippet av sommerlåta 2017; Med fengende linjer og glade riff pakket inn i klassiske pop-punk-rammer så smeller Les Punx nok en gang i bordet med en gledesspreder av en låt, sier Anders i EuroTrash om Mind Your Manners.




Carpool slippes digitalt fredag 4.november, og turnéen sparkes i gang på Hulen i Bergen 18 november, og etterfølges av følgende 3 konserter:

24.11: John Dee, Oslo
25.11: St.Croix, Fredrikstad
26.11: Huset, Gjøvik

— Punxa gleder oss max til å dra på tur med Eurotrash. Splitten heter passende nok Carpool og det blir ille bra og hoppe i 9-seteren og cruise rakt forbi køen i kollektivfeltet. Fellesprosjektet rundt konsertene og splitten kom i stand en sen nattetime, noen kan ha sagt at rock er enkelt når man kan det og det var da alle enige i, så her er vi, sier Røli.

EuroTrash har sammen med designer Remi Juliebø laget video til låta: