Det porsgrunnsbaserte rockebandet Panzergeil slipper sin debut-EP i morgen. Bandet har som mål å gjøre den hardtslående ”ballerocken” til en nasjonalskatt. Med sine edgy låttekster og frekke melodiøse gitarriff, bør enhver rockeentusiast få opp øya for hva som beveger seg i Porsgrunns undergrunn.

I sommer dro gutta i Panzergeil til Velvet Recording og stiftet bekjentskap med Christer Krogh som ble med som deres produsent og tekniker på debut EP´n. Christer har tidligere jobbet med artister som Turbonegro, Hellbillies og Black Debbath. Panzergeil fikk også stjernehjelp fra Dave Collins som har ”mastret” EPen. Collins har jobbet med artister som Alice Cooper, Black Sabbath og Soundgarden.

Dagen før dagen kan Musikknyheter.no by på en forsmak på hva vi kan forvente av EPen som slippes i morgen. Under hører du en låt som handler om en av utfordringene ved å bo i Distrikts-Norge.

— Låta handler om utfordringer knyttet til begrenset tilgang på seksualpartnere, som uheldigvis forekommer der ingen skulle tru at nokon kunne bu, sier bandet selv om Family Tree.



Panzergeil på Facebook