Etter fem år i LA, hvor hun blant annet jobbet med Romeo Johnson og Ben O`Neill (Rihanna, Justin Bieber, Red Hot Chili Peppers), returnerte Nova Kapelrud til Oslo med et brennende ønske om å formidle musikken sin her hjemme.

Nova er både sanger og låtskriver, samtidig som hun spiller gitar og piano.
- Jeg har skrevet musikk så lenge jeg kan huske, til og med på mitt eget liksom-språk før jeg hadde ord. Dumt de kassettene fra 90-talls JVC opptakeren er borte. Etter at jeg flyttet til LA i 2009 skjønte jeg at musikken er mye mer enn bare en hobby, så de siste årene har jeg skrevet godt over 200 låter. De er inspirert av alt fra Lauryn Hill, gammel jazz fra Dina Washington og Ella Fitzgerald til Alicia Keys og Michael Jackson, sier hun om seg selv.

Nå er Don`t Tell Her ute, en låt som omhandler flere sider rundt floskelen om at kjærlighet gjør blind.
– Man ser ikke den andre sine feil fordi man er så forelska. Men når forelskelsen dabber av og man må begynne å velge kjærlighet i hverdagen, har vi kanskje en tendens til å bli blind den andre veien. At vi ser andre muligheter der ute, heller enn å se potensiale og det vakre i det man har. Turbulente forhold er vel noe de fleste kan kjenne seg igjen i, og noen må lære på den harde måten hva man har hatt og mistet, sier Nova selv om låten.

Store deler av teksten skrev hun faktisk ikke ned, men sang det rett fra sjelen da de jobbet med låten.
Don`t Tell Her er skrevet sammen med produsent Kristian Sæland, og mikset av Ben O`Neill.