Foto: Tina Pammer

Gribbene slipper sin andre singel "Tilbake til Brua" fra det selvtitulerte debutalbumet som slippes 13. januar 2017
— "Tilbake til Brua" er en fortelling om de naive tenåra og tiden hvor man drømmer stort. Kanskje uten forståelsen for hva som egentlig må til for å oppnå disse drømmene, og på den annen side kanskje uten forståelse for at ikke alle kan "bli noe stort". Det er liksom ikke lenger bra nok å ha en vanlig jobb, en vanlig familie, ja, et vanlig liv. Helst vil vi alle bli kjendiser, og menge oss med de vi oppfatter er en elite. For det er det som gjør en lykkelig, eller? Kanskje vi alle burde ta et skritt tilbake, legge om planene, og justere drømmene våre? Sier Marius Roti, vokalist i GRIBBENE.

Asfaltfuglene i rockebandet Gribbene slipper sitt etterlengtede debutalbum 13. Januar 2017, og legger i den forbindelse ut på norgesturné.

Det ferske bandet serverer rå rock på norsk, og har skapt seg et navn gjennom sine energiske og engasjerende konserter. Gribbene befinner seg på et stadium i livet der man ser de voksne 30-åra nærme seg, og man begynner å sette spørsmålstegn ved om man er på riktig vei, og om det levde livet stemmer med slik man trodde det skulle bli.GRIBBENE:
Marius Roti – vokal
Kim Raaden Hoque – gitar
Ole Henrik Lund – bass
Ronny Pøbel Olsen - Slagverk

Turnéoversikt:
Fredag 13.01 Mandal, Sjøboden
Lørdag 14.01 Kristiansand, Onkel Aksel
Lørdag 21.01 Odalen, Odalen Rockeklubb
Fredag 27.01 Hamar, Hamar Sportsbar
Fredag 03.02 Haugesund, Flytten
Lørdag 11.02 Trondheim, Fru Lundgreen
Lørdag 18.02 Oslo, Krøsset RELEASEKONSERT

Her er video til den første singelen.Gribbene på Facebook