Med albumet A Seat At The Table har artisten Solange markert seg i populærmusikken og bevist at hun står solid på egne bein utenfor skyggen av sin mer berømte storesøster Beyoncé. Sommeren 2017 står hun som en samlet musikkpresse mener er en av nåtidens mest spennende artister endelig på en scene i Norge.

Førjulspresang fra Piknik i Parken

- Vi lover mange gode gaver til vårt publikum frem mot festivalen, men denne klarte vi rett å slett ikke å vente med og måtte pakke ut bare dager før jul. Vi er utrolig stolte av å kunne presentere artisten som preger samtlige årsbestelister for 2016, sier bookingsjef Stian Pride.

Kritikerfavoritt i hele verden

Når amerikanske Pitchfork presenter årets 50 beste album for 2016 er det Piknik i Parken aktuelle Solange med albumet «A Seat at the Table» som innehar førsteplassen. I begrunnelsen heter det at hun skildrer nyansene i livet til svarte kvinner i USA på svært oppriktig måte. På samme liste men to plasser bak er det storesøster Beyoncés «Lemonade» som har tredjeplassen.

Også her hjemme preger Solange topplistene. For første gang ligger to søstre ved siden av hverandre på Kritikertoppen. Solange og Beyoncé Knowles på 9. og 10 plass. To album som begge er sterke bilder på tidsånden i USA i 2016.

På P3s albumslister er A Seat at the Table på førsteplass og singelen Cranes in the Sky er i følge statkanalens anmeldere årets 3. beste låt og beskriver låta som nesten uutholdelig nydelig.

Solange har tilført et etterlengtet friskt pust, innpakket med solide produksjoner og tekster som reflekterer en kvinne i opposisjon til det eksisterende.

I juni er hun endelig å se i Norge og på Piknik i Parken festivalen 2017.

Programmet og tider til festivalen presenteres forløpende frem mot festivalen som foreløpig har sluppet Gundelach, Kadhja Bonet, Paradisia, Tash Sultana, Siv Jakobsen, Tall Heights, Cass McCombs og Solange.

-Piknik i Parken har nå lagt ut et begrenset antall festivalpass til 1 750,- kroner- Det kan være greit å vite om du vil unne deg selv eller noen kjenner en god festivalopplevelse neste sommer - Stian Pride Bookingsjef.



Om Piknik i Parken.

Piknik i Parken ble arrangert for første gang i 2014. Bak festivalen står flere sentrale personer i norsk musikk- og uteliv med et brennende ønske å lage en festival med fantastisk musikk, mat og drikke. En totalopplevelse i en av Oslos vakreste parker.
Piknik i Parken foregår utenfor og inne på Vigeland-museet og Bymuseumet-. Festivalen går i 2017 av stabelen 22. – 24. Juni.