Israel Nash (Gripka) fikk med 2011-albumet ”Barn Doors And Concrete Floors” et gjennombrudd i Europa. Det låter som en vellykket hybrid mellom klassikere som Neil Youngs “Harvest” og Rolling Stones ”Exile on Main Street” uten at Nash et øyeblikk gir slipp på sin egenart.

Nash har utviklet en formidabel sans for de gode melodiene, og tekstmessig trekker han på erfaringer fra oppveksten når han skriver om kontrastene i livet – fra bar til bedehus og fra kirke til fengsel. Historier og refleksjoner serveres med en god gammeldags porsjon rock, country og gospel. Nash har blitt en norgesvenn og bygd seg opp en stadig større menighet her til lands, og vi ser frem til at han skal frelse nye fans når han nå møtes i nedstrippet utgave i vårt Strømløst-konsept, skriver Rockefeller.

Om Strømløst-konseptet:
Vi har i årenes løp hatt stor suksess med konseptet Strømløst på Rockefeller. Strømløst-konseptet er basert på det klassiske MTV Unplugged. Mange husker sikkert legendariske konserter derfra med Nirvana, R.E.M., Neil Young og Pearl Jam. I all hovedsak dreier det seg om å presentere elektriske artister i en akustisk og neddempet setting. Sitteplasser til publikum, lyskastere byttes ut med stearinlys og publikum og artist kommer mye tettere sammen og får en annen type kontakt enn på ordinære konserter. En slik ny setting gir nytt liv til klassiske og kjente låter, og artister får presentert en helt ny side av sitt låtskrivervirke.