«Falling Out of Love Again» er første singel fra Acres Wilds kommende EP «Mona». Låta er skrevet av gitarist Simen Følstad Nilsen som første gang har rollen som lead-vokalist.

- Falling out of Love Again er et resultatet av at Magnus utfordra meg til å skrive en powerpoplåt. I løpet av et kvarter hadde jeg både tekst og melodi og sendte tilbake en demo. Veldig enkle greier som jeg ble meget fornøyd med, forteller Simen om prosessen med låta.

Med «Falling out of Love again» går Simen, som ellers skriver eksperimentell instrumentalmusikk i Aiming for Enrike og er gitarist i Honningbarna, helt tilbake til kjerne-gitarpop-basics. Låta er en to minutter lang godbit med gitarriff, vers og refreng om tapt kjærlighet. Den etterfølger debutalbumet «Ignore the Flags On The Beaches» fra mai 2016 og er første smakebit fra bandet post debutalbum.

Med debutalbumet og singelen «Line of Sight» derfra, fikk bandet plutselig en internasjonal viralhit da låta nådde 12. plass på Spotifys Global Viral-liste. De fikk bred oppmerksomhet og gode tilbakemeldinger på albumet. Den kommende EPen er bandets første rendyrkede bandutgivelse hvor det ikke bare er Magnus Askjer Lefsaker som har stått for låtskrivingen.