Foto: KLIX Studio


- Å endelig gi ut en debutsingel er utrolig deilig! Jeg har ventet på dette lenge, og jeg er veldig spent på mottakelsen. På mange måter er det en lettelse å få startet denne delen av prosessen også. Jeg har drevet med musikk så lenge jeg kan huske, og det å endelig gi ut noe eget og personlig er en ubeskrivelig følelse, sier Felipe Alexis til Musikknyheter.no.

Låten One More Evening handler om hvordan tidspress kan være en utfordring i et parforhold. Den befinner seg i landskapet RnB, ballade og pop-rock og er komponert og arrangert av Felipe selv, sammen med det bergenske låtskriverparet Arron & Blue aka Mads Lervik og Bjarte Ludvigsen.



Felipe kommer fra en særdeles musikalsk familie. Begge foreldrene spilte selv instrumenter fra tidlig alder, og brødrene Boy Pablo og produsent og musiker Esteban Munoz (Social Suicide, Tirades, Fight!), har allerede rukket å bli kjente her hjemme. En tredje bror jobber med større orkestre og kor hjemme i Chile.
Felipe selv kunne traktere både gitar og piano allerede som åtteåring. Han fant også mye inspirasjon i det rytmiske. Faktisk hadde han musikk og rytmer i hodet hele tiden, noe som førte til at han ofte fikk reprimander for å tromme med både hender og føtter mens han sang i skoletimene.

Han har studert musikk ved Grieg Akademiet i Bergen, har spilt live både i Norge og «hjemme» i Santiago, Chile, og jobber som coach innen både instrumenter og vokal for en rekke norske artister. Nå er tiden moden for å sette fokus på egen karriere.
- Jeg har brukt lang tid på musikken som skal gis ut. På den måten musikk blir konsumert i dag har jeg blitt rådet om å gi ut 5 om dagen! Men jeg lander nok på noe mer normalt, og det kommer nok mer digg før sommeren, sier Felipe Alexis.