Nick Cave & The Bad Seeds legger ut på en 8-ukers europaturné i høst. Bandet turnerte i Australia i januar og har bekreftet flere datoer i USA i sommer. Dette blir europeiske fans første mulighet til å høre det nye albumet Skeleton Tree live på hjemmebane. I tillegg kommer bandet til å spille flere av sine klassiske låter.

Bandets line up består av Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica og Larry Mullins.

Da bandets 16. studioalbum Skeleton Tree kom ut i høst, trillet VG en 6’er og Dagbladet en 5’er på terningen! Albumet gikk rett inn på førsteplass i flere land og ga bandets beste plasseringer på engelske og amerikanske hitlister noensinne. Bandet ble nylig nominert til BRIT Award (2017) for « Best International Group». Skeleton Tree ble kåret til årets beste internasjonale album her på Musikknyheter.no i fjor.

Nick Cave & The Bad Seeds er et av de mest kritikerroste bandene som turnerer i dag, og totalt har de solgt i overkant av 5 millioner album på verdensbasis. Deres innflytelse strekker seg langt og dypt – noe som gjør dem til et av verdens desidert fremste liveband.



Oslo Spektrum 16. oktober Billetter i salg fredag 17. februar kl. 09.00.