En av rockens største komponister til Norge med sitt show, fullt av slagere fra sitt Creedence Clearwater Revival. John Fogerty både skrev låtene og var vokalist og gitarist i bandets gnistrende periode, før han etter den tid har hatt en storslagen solokarriere.

John Fogerty har siden slutten av 60-tallet vært en legende innen rocken og på scenen er han fortsatt et fyrverkeri. Det er spesielt de tre albumene fra 1969 («Bayou Country», «Green River» og «Willy and the Poor Boys») som står sentralt for hans status, og danner kjernen av showet han tar med seg til Sverresborg, som er en nesten ren hitparade.

Hits som «Fortunate Son», «Proud Mary», «Born On The Bayou», «Have You Ever Seen the Rain», «Bad Moon Rising», «Down on the Corner», «Cotton Fields» og «Midnight Special» er bare noen av de udødelige klassikerne denne mannen har å skilte med. Det er kanskje unødvendig å nevne at Fogerty er innlemmet i både Rock and Roll Hall of Fame og Songwriters Hall of Fame. Han har vunnet Grammy-priser blant annet for årets beste rockealbum, fått sin fortjente stjerne på Hollywoods Walk of fame og er på topp 100-listene til Rolling Stones Magazine over både verdens beste vokalister og gitarister.

1. juli: Wrightegaarden i Langesund.
2. juli: Sverresborg Arena i Trondheim.

Forsalg til konserten i Trondheim: torsdag 16. februar kl. 10.00.
Ordinære billetter til begge konsertene i salg: fredag 17. februar kl. 09.00.