Foto: Remy Eik

Wet Dreams består av folk fra Death By Unga Bunga, FOAAAM og Warp Riders. Medlemmene fant raskt en felles interesse for moderne amerikansk psykedelisk hardrock og punk, og har gjort en rekke konserter i Oslo etter oppstarten i 2015.

Nå kommer de endelig med sin etterlengtede debut, «Cartridge Belt». Singelen består av 3 låter som omhandler krig, reise i eget sinn og festritualer.

Låtskriver Sebastian Ulstad Olsen har dette å si om musikken:

«Selv om låtoppbygningen ikke er milevis unna det jeg skriver i Death By Unga Bunga, har jeg lenge hatt et ønske om å utfordre innspillings- og produksjonsprosessen. Jeg elsker musikk som drar strikken langt, så derfor ble Wet Dreams et naturlig laboratorium for dette. Med god hjelp fra Preben Andersen og Øystein Braut brukte vi nok ikke mer enn 18 timer på hele prosjektet.»Wet Dreams er første utgivelse på ferske Black Pop Records


Black Pop Records er det nyeste tilskuddet til Jansen Plateproduksjon. Som en ren punk- og power pop-label ønsker Black Pop Records å vise fram de friskeste tilskuddene i disse sjangrene.

Selskapet har en stor forkjærlighet for låter. Låter med kontinuerlige hooks som fanger lytteren umiddelbart, men med et lydbilde som allikevel utfordrer. Derfor vil du først og fremst få servert små gavepakker med låter på LP, 7», CD, i tillegg til der du streamer musikk.