Kalifornia slipper i dag en fersk singel med låten Party Track For High School Girls. For å beskrive låten sier de følgende «80% smooth, 42% feminin, 95% rock og 100% Lamborghini!»

Se om du kan si deg enig og sjekk ut låten her:


I anledning låtslippet sendte vi bandet noen spørsmål som du kan se under:
Hva er planene for det kommende året?
Slippe singler, og etterhvert en plate. Platen slippes etter planen til høsten. Foreløpig er aktuelle titler på albumet "Views From The Coast" eller "Hotel Kalifornia". Her må leserne gjerne velge sin favoritt: Kjør debatt!

Hva er ambisjonene med bandet?
Ambisjonene må være å gjøre albumet så bra som mulig, og at det ved release treffer bredt og godt. Vi ser ingen verdens grunn til å spille i rockeband uten ambisjoner om at bandet skal bli en suksess.

Hvem/Hva henter dere inspirasjon fra?
Vanskelig å svare i korte trekk her. Inspirasjon hentes i form av holdning, tekst, sound, klær, live-shows, og you name it. Således lar vi oss inspirere av et mangfold av aktører, på tvers av sjangere og uttrykksformer. I bunn har det uansett alltid ligget en ydmykhet og respekt for rockesjangeren, både som fag og frelser.

Kan dere beskrive Kalifornia med et ord?
Nei, men la oss prøve med 71 ord. Kalifornia er narrativet om en panter ved navn Diane. Hun vandrer rastløs rundt i et univers hvor rockens dualisme, fest og morro vs. det mørke og dystre, rår. Drevet frem av en primitiv målbevissthet balanserer hun selvsikkert på den stadig smalere kniveggen, men uten å vite hvilken side hun tilhører. Kalifornia har muligens en Sør-Amerikansk bakmann, men det har du ikke hørt fra oss.