En av Sveriges største rockestjerne er ute med singelen «Utanför Old Point Bar». Med en fortid i Ebba Grön og Imperiet har Thåström vært høyaktuell i hele fire tiår, og fortsatt treffer han bemerkelsesverdig godt med sin patenterte Europa-blues.

Konsertene hans opererer i grenselandet mellom fantasi og virkelighet - en tung og nådeløs musikalsk opplevelse som stadig overrasker. I høst slipper Thåström et nytt album, hvor store deler har blitt spilt inn i Hansa Tonstudio i Berlin, og er produsert av hans faste samarbeidspartner Niklas Hellberg, bedre kjent som Hell, og Thåström.

Høsten 2017 skal han ut på en omfattende turné i Skandinavia, som inkluderer to store konserter i Norge. Hans forrige album "Den morronen" solgte til gull i Sverige og debuterte på førsteplass på VG-lista i Norge. Singelen "Kom med mig" ble beskrevet som noe av det vakreste han noensinne har gjort av svenske medier. Albumet ble unisont hyllet av kritikere i skandinavia og Thåström leverte to helt enorme konsertopplevelser på Sentrum Scene og Øyafestivalen samme år som albumet kom ut.

Med nytt mareriale i ryggen kommer Thåström, akkurat som vanlig, til å by på en av årets beste konsertopplevelser i høst. Her er første smakebit:



Thåström besøker Stavanger Konserthus fredag 20. oktober og
Oslo Spektrum lørdag 21. oktober.