AURORAs karriere har gått rett til himmels. Den musikalske engelen lander i følge en pressemelding med ny konsert på Sentrum Scene 14. desember.

Med hits som «Running with the Wolves», «Runaway og «Conqueror» har hun på kort tid opparbeidet seg en stor fanskare, og fått oppmerksomhet langt utenfor landegrensene.

– Det er noe magisk med Aurora. Både musikken og mennesket har det til felles at det er lett å like umiddelbart, men på samme tid uutgrunnelig med mange lag og dybde. Det blir veldig spennende å følge utviklingen videre, og jeg gleder meg stort til å se henne igjen på Sentrum Scene til vinteren, sier markedsansvarlig Rune Valle Tangen.

Det er utrolig hva AURORA har oppnådd allerede før hun har rukket å fylle 21 år. Hun har turnert i USA og Europa, hatt en rekke opptredener på store og viktige tv- og radioshow i USA, som The Tonight Show starring Jimmy Fallon, The Late Show with Stephen Colbert, Howard Stern og Conan. I tillegg har hun fått skryt av det meste som kan krype og gå av musikkskribenter, og headlinet en rekke store festivaler. Debutalbumet hennes «All My Demons Greeting Me As A Friend» ble møtt med strålende kritikker.



Billetter i salg fredag 19. mai kl. 09.00.