Slipknot-frontmann Corey Taylor og hans Stone Sour slipper sin etterlengtede sjette studioplate «Hydrograd» 30. juni, og i november blir det konsert på Sentrum Scene.

Corey Taylor og Jim Root hadde spilt med metalbandet Stone Sour i flere år før de startet Slipknot – men mye på grunn av Slipknots suksess har bandet hatt flere pauser og avbrekk i løpet av de tjue årene sammen. Gruppa er trippelt Grammy-nominert og fikk en stor hit med «Through Glass» i 2006.

– Slipknot handler om å skrike ut mot verden. Stone Sour handler om melodier og historier alle sammen kan forholde seg til. Jeg trenger begge disse halvdelene i mitt liv, uttalte Taylor til Dagbladet i forbindelse med et av hans tidligere norgesbesøk.

Bandet henter elementer fra ulike deler av metalhistorien, ikke minst grønsjen. Ifølge ryktene skal den nye plata ha flere elementer av både heavy metal og punk. Sist de var på besøk hos oss var i 2012. Den gangen var de aktuelle med «House of Gold & Bones – Part 1» som fikk en femmer i Dagbladet og følgende skussmål: «Dagens Stone Sour er kanskje oppsummering av det man forventer av et moderne hardrockband ... Det er storslått og velspilt uten å miste verken bakkekontakt eller nerve.»

Stone Sour har med seg The Pretty Reckless som very special guests.

Billetter i salg fredag 26. mai kl. 09.00.