Foto: Presse


Festivalen som arrangeres for første gang i år satset stort på line-upen. Festivalen skal holdes både inne og utenfor Stavanger konserthus den 1 til 2 september 2017. Arrangørene kaller det selv for en by-festival og legger fokuset på pop – og elektronika. 

Plakaten ser foreløpig slik ut:

DAVID GUETTA
HIGHASAKITE
MATOMA
Ina Wroldsen
Lemaitre
Julie Bergan
Sonny Alven
KREAM
Tom Boye
Labi Ramaj

I 2015 ble vi kjent med Matoma, det etter at hans remix av Notorious B.I.G. “Old Thing Back” ble en landeplage. Det var da noe nytt og svært fengende, låta har nå på over 180 millioner streams på Spotify. Siste tilskudd til karrieren er den nye singelen “All Night” med The Vamps.



Festivalsjef Espen Yung Svendsen garanterer tropisk stemning midt i sentrum av oljebyen. Det som er sikkert er at det blir en god del hit-nostalgi da David Guetta kjører på med noen eldre slagere, slik som denne. Tar meg rett tilbake til de fine småkleine tenårene.



Utopia satser stort på både program og størrelse, byen har ikke hatt en slik festival før. En som man kan sammenligne med Findings festivalen i Oslo, basert på nåværende line-up. Gamle hits, remixer av gamle hits og nye hits er iallfall sikret med dette programmet.