Mediagiganten NME avsluttet fjoråret med en liste over artister de mener kommer til å eksplodere i 2017, og her dukker det opp et ganske ukjent navn i internajonal sammenheng; den 90-talls inspirerte rapperen Pasha.

Hvordan en iransk-norsk rapper fra Rykkinn blir plukket opp i et av verdens mest respekterte musikkmagasin er et mysterium for mange, men dersom du er en av de som har rukket å få med deg en av Pashas energifylte konserter kommer neppe NME sin spådom som noen overaskelse.

2017 er året til Pasha, og han er allerede godt i gang. Under årets by:Larm festival serverte Pasha tre strålende konserter – og anmelderne kunne nesten ikke vært mer enige i deres unisone hyllest av den største snakkisen i hip-hop norge.

Singelen «Prettyboi Bounce» ble b-listet på både NRK P3 og NRKmp3, fikk en sterk 5 på terningen fra p3.no, og internasjonal blogoppmerksomhet fra taste makere som New Sick Music, Nordic Spotlight, Eargasmic, Vibes Link, Blind Contour, og Aipate for å nevne noen. Nå er Rykkinn-prinsen endelig klar med ny musikk før han legger ut på turnee før sommeren, der han skal spre kjærlighet på blandt annet Slottsfjell, SKRAL +++ I 2017-stil med 90-talls vibber er Way Up er en hyllest til det å føle at ting begynner å løsne. Med JNS bak spakene (prod. Lars Vaular, Izabell, Unge Ferrari +++) beveger Pasha seg inn i nye territorier, og for første gang hører man Pasha på smude R&B hooks.

Hør den ferske singelen Way up her!