Foto: Raphael Chatelain

– På denne turneen vil jeg ta dere med til et alternativt univers. Jeg gleder meg veldig til å fortelle en historie dere aldri har hørt før. Jeg har med meg noen fantastiske musikere og teknikere, og sammen lover vi å ta dere med til en musikalsk drømmeverden, forteller Susanne Sundfør om høstens kommende turné.

For anledningen gjør Susanne og hennes musikere en helt spesiell turné - på spillesteder med sittende publikum. De fem konsertene blir en sjelden mulighet til å oppleve en av våre aller største stjerner på noen av landets vakreste scener.


25. September, Oslo Konserthus, Oslo
26. September, Grieghallen, Bergen
27. September, Stavanger Konserthus, Stavanger
29. September, Kilden Teater og Konserthus, Kristiansand
30. september, Olavshallen, Trondheim


Det kommende albumet er inspirert av en definerende reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter - fra Nord Korea til Amazonas. Og nøyaktig en måned etter albumslipp legger hun ut på en meget eksklusiv norgesturné, der fem av landets flotteste saler får besøk av Susanne Sundfør og hennes band.

Susanne Sundfør fortsetter å levere musikalsk magi, og med den nylig utgitte låta «Undercover» som kom ut 6.juni befester hun igjen sin posisjon som en av landets virkelig store stjerner. Music for people in trouble slippes 25.august.

Konsertbilletter er i salg fra torsdag 22.juni kl. 10.00.