Sigrid har siden Rockefeller-debuten under by:Larm i februar strålt på festivalscener både i og utenfor Norge, senest under Øyafestivalen i går hvor Vindfruen føltes som en noget feilkalkulert størrelse for Norges kanskje største stjerneskudd akkurat nå.

Fra scenen annonserte hun at hun til høsten spiller på selveste Rockefeller til høsten. Rockefeller skriver:

I løpet av kort tid har Sigrid blitt ikke bare Norges, men verdens popyndling. Ultrahiten «Don’t Kill My Vibe» – hottest track in the world og ukas låt på BBC Radio 1 og A-listet på P3 – brukte tre dager på å bli avspilt over én million ganger på Spotify, og er i skrivende stund oppe i nesten 15 millioner. Oppfølgeren «Plot Twist» har nesten åtte millioner avspillinger, og ble nylig A-listet på både P1 og P3.

Hun har ellers gjestet blant annet James Cordens The Late Late Show og Jools Holland – og en rekke store radio- og tv-opptredener er varslet fremover. Hun har blitt omfavnet av Apple Musics enorme, nye konsept Up Next, og BBC gjorde nylig et lengre dybdeintervju med henne. I sommer har Sigrid gjort et knippe større festivaler her hjemme så vel som utenlands, før hun reiser verden rundt i månedene som kommer – så dette blir en av svært få anledninger til å se henne live i Norge.Billetter i salg nå.