Klubbprogrammet til Vill Vill Vest er endelig på plass! Det blir ulike klubbkonsepter i tillegg til artister og DJs blant annet på KODE 1, Kvarteret, Østre, Landmark og Klubb Kok. Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der over 50 spennende og aktuelle artister vil spille på 9 av Bergens mest etablerte scener.

Her er siste slipp før Bergen gjøres om til én stor konsertarena 28. - 30. september:


ATELLA
Atella er en elektronisk duo fra Norge. Deres eklektiske musikalitet danner en unik sound, enten det er atmosfærisk cosmo pop eller mer rytmisk klubbmusikk med innslag av disco, house, techno og synth wave.


BANZO
Etter flere år med perfeksjonering av sound og konsept er Banzo nå på vei ut i verden med musikken sin. Banzo visker ut linjene mellom etablerte sjangre, lar elementer fra danse- og lytte-musikk spille sammen og kler sine nordiske røtter opp med eksotisk instrumentering.

CAVEGO
Den bergensbaserte produsenten og DJ-en, Cavego aka. Even Hymer Gillebo, er en av Norges mest fremadstormende discoprodusenter. Han slapp nylig singelen Red Light som har fått hundretusener av strømminger.

DJ BOUNCE DRIVER
DJ Bounce Driver spiller elektronisk musikk i forskjellige sjangrer som 90 talls house, headz&ballearic, nordisk elektronika, europeisk og Detroit techno. Det er bare å se fram til varme basslinjer, kvinnelige vokaler, conga rytmer og skikkelige kick drums.


FAKETHIAS
Den skrudde eksperimenteringen til produsent og DJ FAKTETHIAS er inspirert av et bredt spekter av samtidens elektroniske musikk. Lyden er litt utslitt, melankolsk og maler et bilde av kaotisk skjønnhet.


HI TOM
Hi Tom er produsenten Tom Basmo, som I flere har har vært et hemmelig våpen for DJ’er verden over. Den Trondheimsbaserte produsenten balanserer eteriske melodier med hardt skrudde trommer og maler på mesterlig vis et klubb-bildet av psykedelisk pop.


JAWN RICE
Jawn Rice startet som produsent i den anerkjente beat-trioen Oslo SP Ensemble. Fra støvete og samplebaserte beats har han eksperimentert med masse forskjellige lydbilder på søken etter en god blanding av sjangere som inspirerer han til å skape sitt eget sound.


MARTE HVEEM
Marte Hveem er en DJ fra Oslo som spiller tung og drivende tekno. Hun har en stor kjærlighet for elektronisk musikk, spesielt tekno og elsker å dele denne gleden med andre. Det er bare å pusse danseskoa først som sist.


NIILAS
Niilas lager musikk både for hodetelefoner og klubben. Den kan beskrives som melodisk klubbmusikk med komplekse trekk. med inspirasjoner som Rytmeklubben, Drippin og Cashmere Cat. Niilas har også flere års erfaring som produsent.


PANDREAS
Pandreas er en DJ og produsent basert i Bergen. Han beveger seg hovedsakelig innenfor house og techno og har lovet å senkre sammen et nytt livesett i løpet av sommeren. Britiske Mixmag var fulle av lovord for Pandreas’ EP som tidligere i år.


SJUR
Fra et lite sted på Vestlandet har SJUR vist seg om en artist som virkelig er på vei oppover. Fra DJ-jobber på lokale klubber i Bergen, til remikser for store artister og nå titalls millioner strømminger av debut-singelen.


SKATEBÅRD
Bård Aasen Lødemel, også kjent som Skatebård, har i løpet av det siste tiåret utviklet sin særegne stil. Han er i dag en av Norges desidert beste eksportvarer innen elektronisk musikk og en utsøkt kvalitetsleverandør av modernistisk italo-inspirert disko, elektro og tekno.


JASSBOX
Jassklubben Jassbox som startet I Bergen og har for vane å invitere inn jassmusikere, rappere og vokalister som enten følger egen tolkning av jassbegrepet eller krysser sjangre og kombinerer et improvisert musikalsk uttrykk som er ment å være funksjonelt dansbart.


KLUBB FROKOST
Klubb Frokost er et månedlig arrangement på Landmark i Bergen, som promoterer en ansvarlig og samvittighetsfull klubbscene. De fronter dans og elektronisk musikk. Hva kan vel være en bedre måte å starte dagen på? Resident DJ Marikie og Thomas Urv fra Ploink spiller

KITSUNE CLUB NIGHT:
Sammen med det franske plateselskapet, klesmerket, og klubbkonseptet Kitsuné arrangerer vi en stor klubbkveld i ærverdige omgivelser på Kode 1! Kitsuné tar med seg NVOY og ZIMMER. NVOY er London-duoen James og Conner. Sammen lager de glitrende dansemusikk med elementer fra futuristisk RnB, UK bass og house. Det er helt klart musikk myntet på dansegulc, men med en musikalsk og emosjonell bredde. Med sin tropiske twist på house og disko har Zimmer gjort et tydelig inntrykk. Produsenten fra Paris henter fram både kjærlighetens by og California i musikken, med feel-good rytmer og drømmende lydlandskaper.

10/90 KLUBB
10/90 er et kollektiv bestående av Bergensbaserte artister tilknyttet miljøet rundt produsent Hkon. I løpet av en halvtimes klubbsett får folk servert bassorientert musikk, med både egne produksjoner og uutgitte låter, spekket med live gjestevokalister.



Se hele programmet her!